dimecres, 21 de desembre del 2016

7 CLAUS PER ESCOLLIR UNS BONS GUANTS PER LES SORTIDES D'HIVERN

Bona tarda rutaires!

En el post d'avui us volem donar alguns consells sobre les qualitats ens les que cal fixar-se a l'hora de comprar uns bons guants de muntanya per l'hivern, estigueu ben atents per poder demanar als Reis o al Tió el millor parell de guants per fer les vostres sortides els propers dies! 

A l'hivern tant li fa tenir les millors botes de muntanya o la millor jaqueta del mercat que si a més no protegiu les vostres mans amb uns bons guants, notareu que la fred us entra al cos com una mala cosa!

- És molt important l'aïllament tèrmic, per això cal comprovar que siguin d'un bon material impermeable i tallavents.

- Seria bo escollir uns guants que permetin l'articulació dels 5 dits, així tindreu més mobilitat a les mans. Els guants tipus manopla no permeten aquetsa mobilitat tot i que tenen el punt fort de mantenir més l'escalfor de les mans.

- Fixeu-vos en que el material dels guants sigui de qualitat per evitar el desgast sobretot a la zona del palmell de la mà.
- També és important que tingui elements de protecció en zones com per exemple els artells (nudillos), però comprovar que no limitin molt la mobilitat dels dits. 
- Que els guants portin un cordill també serà últim per treure'ls amb més rapidesa i que no es perdi.
- Respecte el tancament dels guants, en veureu que utilitzen velcro o cremallera, el més important és que us el sentiu ben ajustat i que sigui pràctic per a vosaltres. 
- L'estètica no ho és tot, no us deixeu emportar pels colors més bonics o el disseny més modern, primer de tot assgureu-vos que té les propietats desitjades i si a més està de moda, millor que millor!

Recordeu que les mans, així com els peus, són les primeres zones en refredar-se, per això és crucial l'elecció d'uns guants. Bàsicament la clau és que tingui un bon aïllament tèrmic, que permeti la mobilitat i que siguin resistents!

ENRUTA'T!


NOIA ESQUIANT




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada