dimarts, 22 de novembre del 2016

LLOGAR O COMPRAR ESQUÍS?

Bona tarda rutaires!

Com ja us vam avançar en un post de la setmana passada, estem expectants de que arribi ja la temporada d'esquí! Per això en el post d'avui exposem un dels clàssics dubtes a l'hora de preparar el material: Què és millor, comprar els esquís, o llogar-los?

Avantatges de LLOGAR

Els avantatges de llogar uns esquís no són pocs. Primer de tot, podem oblidar-nos del manteniment del material: afilar, encerar, arreglar els danys...tot són diners! Tampoc cal pensar en traslladar-los sempre amunt i avall, i així ens podem estalviar inclús el cost del pes que suposa el seu trasllat, o el risc de pedre el material entre estació i estació. A més, si lloguem els esquís podem decidir quins esquís agafar en funció de les ganes que tinguem d'esquiar, o de l'estat de les pistes (esquí més agressiu o més suau, si la neu és més dura, etc...).

Avantatges de COMPRAR

Malgrat tots els avantatges que té llogar esquís, també és veritat que per a molts és preferible tenir el nostre propi material. En el cas que l'esquí ens hagi enganxat, si veiem que ja dominem la tècnica i que sortim a esquiar forces vegades per temporada, llavors hem de començar a plantejar-nos l'adquisició dels nostres propis esquís.

A més, tenir equip propi ens ajuda a millorar el nostre nivell d'esquí ja que no és el mateix portar cada dia un model de esqui diferent, i que els primers minuts els hagim de perdre acostumant-nos als esquís, que no portar sempre els mateixos. I si tenim la sort de comprar uns bons esquís a bon preu, en dues o tres temporades ja podem tenir-ho amortitzat!

La decisió està a les vostres mans, rutaires. Ja veieu que les dues opcions són vàlides i no n'hi ha una millor que l'altre, només cal pensar amb sentit comú i valorar els pros i contres en funció de les vostres necessitats o preferències.

ENRUTA'T!


ESQUÍS A LA NEU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada